Salepçi Standı Ve Arabası Kiralama

Salep Arabası Kiralama Fiyatları Çok Hesaplı
Salep Arabası Kiralama İstanbul – Soğuk Kış Günlerinde İçinizi Isıtacak, Usta Ellerde, Hijyenik Olarak Yapılan Sahlep, Kokusu Ve Tadıyla Organizasyonlarınızda Varlığını Hissettirebilecek İçeceklerden Birisidir. İçenlerde Güzel Bir Damak Tadı Ve Sıcak Bir Keyif Bırakacaktır.

Salepçi Arabası Ve Eleman Kiralama
Sizlerde Özel Günlerinizde, Gecelerinizde Toplantılarınızda, Davetlerinizde Ve Organizasyonlarınızda Salep Standımızla Yapacağımız Servisle Programlarınıza Sıcak Bir Hava Katmak İçin Bizi Arayın.

özel etkinliklerde misafirlerinize salepçi standı ve arabasında salep veriyoruz. yine kış aylarında dostlarınıza ikram edebileceğiniz, kestane arabası ve bozacı standı servisi hizmetimiz vardır. salep kendi üretimimiz olup herkesin son derece seveceği salepleri ikram ediyoruz. 20 adet salepçi arabası ile İstanbul’un her noktasına hizmet veriyoruz.
Akçansa Çimento Firmasının Ambarlar bölgesinde çalışanlara salep dağıttık.

İstanbul Salepçi Kiralama Servisi
Salepçi Arabamızın Yanında Önceden Hazırladığımız Sıcak Sahlebi Karton Bardaklarda Misafirlerinize İkram Ediyoruz. Salep İkram Ederken Yanında Tarçında Katabiliyoruz. Sizlere Getirdiğimiz Salep Kendi Üretimimizdir. Son Derece Hijyenik Ve Katkı Maddesi Yoktur. Salep Arabamızla İkram Yapan Elemanımız Otantik Kıyafetiyle Sizlere Hizmet Sunmaktadır.

Salep Satış Ve Sipariş Hattı 0532 692 98 48
Salepçi Kiralamasını Sadece İstanbul Ve Çevre İllere Vermekteyiz. Sahlepçi Kiralama Fiyatımız 100 Kişilik 900 TL’den Başlamaktadır. Fiyatımıza Ürün, Nakliye, Özel kıyafetiyle 1 Elemanımız Dahildir. Salep İçen Bir Kez Daha içmek için İsteyecektir, çünkü saleplerimiz çok lezzetli ve damaklarınıza çok uygundur.

Sahlep Arabası Ve Sahlepçi Standı Kiralama Hizmetini Tüm Organizasyonlarınızda Düşünebilirsiniz.

ister bir açılış organizasyonunda, ister şirket çalışanlarınıza, ister düğünlerinizde misafirlerinize rahatlıkla sunabileceğiniz, sıcacık salep ikramı için bizi arayın bilgi alın. 0532 692 98 48